Turistguiden - Lemvig & Thyborøn​

Så er årets Turistguide for Lemvig & Thyborøn udgivet. Netop som det gode sommervejr er her og Mette har besluttet at åbne grænsen mod vore tyske turister. 🙂

Hermed link til Turistguide 2020 Online. Du gør siderne større ved at dobbeltklikke på siden:

Åben Turistguide 2020

Guiden udgives af BV reklame og er i år på 92 sider (16 sider mere end sidste år). Oplysende tekst og artikler om vores egn og attraktioner udgør 50% af guidens indhold som forøvrigt er på både Dansk og Tysk.

Guiden er gratis og er netop omdelt til 425 distributionssteder fra Thyborøn i nord til Søndervig i syd. Desuden dækker den også Thorsminde, Ulfborg, Vemb, Handbjerg, Struer og Thyholm syd v/Oddesundbroen. Men det primære område er Lemvig Kommune.

Guiden ligger på strategiske rigtige steder som attraktioner & oplevelser i området, feriehusbureauer, campingpladser, hoteller & restauranter, supermarkeder mm. samt selvfølgelig i alle butikker under Thyborøn & Lemvig Handel.

Guiden skal være med til at fortælle om vores dejlige egn, og vise turister og lokalbefolkningen, spændende attraktioner/oplevelser, spisesteder mm.

En af guidens mange stærke sider, er 8 siders gode by- & områdekort, samt en stor aktivitetskalender for sæsonen.

Du kan se guiden her, ved at klikke på linket, men ellers er du selvfølgelig velkommen til at tage et eksemplar, fra en af de 425 udleveringssteder. 

God sommer