Turistguiden — Oplevelser

Så er årets Turistguide for Vestkysten udgivet. 

Hermed link til Turistguide 2024 Online:

Åben Turistguide 2024

Guiden udgives på 6. år af BV reklame og er på 132 sider. Oplysende tekst og artikler om vores egn og attraktioner på både dansk og tysk.

Guiden er gratis og er omdelt til 425 distributionssteder fra Thyborøn i nord til Søndervig i syd. Desuden dækker den også Thorsminde, Ulfborg, Vemb, Handbjerg, Struer og Thyholm syd v/Oddesundbroen, men det primære område er Lemvig Kommune.

Guiden ligger på strategiske rigtige steder som attraktioner og oplevelser i området, feriehusbureauer, campingpladser, hoteller og restauranter, supermarkeder mm. samt selvfølgelig i alle butikker under Thyborøn og Lemvig Handel.

Guiden skal være med til at fortælle om vores dejlige egn, og vise turister og lokalbefolkningen spændende attraktioner/oplevelser, spisesteder m.m.

En af guidens mange stærke sider, er 9 siders gode by- & områdekort, samt fyldestgørende oplysninger om egnens oplevelser.

Du kan se guiden her, ved at klikke på linket, men ellers er du selvfølgelig velkommen til at tage et eksemplar, fra en af de 425 udleveringssteder. 

God sommer.