"Riis Rejser har samarbejdet med BV siden 2004. Vi benytter BV i forbindelse med produktion af logo til bygninger, rejsebusser samt specialproduktioner af reklameorienterede installationer i forbindelse med messer o.lign. Vi oplever altid en god kommunikation med BV, en hurtig forståelse for vores behov, korte svartider på vore forespørgsler, samt ikke mindst nogle meget konkurrencedygtige priser."
Søren Riis
Indehaver - Riis Rejser
”Her i huset overholder vi vores aftaler – hvilket også er kendetegnende for BV reklame. Brian leverer altid et flot stykke arbejde!”
Leif Møller
Indehaver - LM Transport
”Vi har været super glade for vores facadeskilte og inventar fra BV reklame. Super flot finish og virkelig god kvalitet – både vores reklamer og den service vi har fået. BV reklame har en god forståelse og indsigt: I er lette at kommunikere med og følger op på tingene. Vi havde et par smårettelser og dem blev der hurtigt fulgt op på og rettet med et smil. Hele opsætningen foregik hurtigt og med god forståelse for vores arbejdsgang som butik. Professionelt, hurtigt og i høj kvalitet – hele vejen rundt."
Brian Justesen
Indehaver - Kajak Freak
””Vi har brugt BV reklame gennem mange år, primært til skilteopgaver. BV reklame har haft opgaven med udarbejdelse af forslag til nye skilte og opsætning heraf i forbindelse med en flytning af firmaet, og efterfølgende i forbindelse med navneændring, som følge af en firmasammenlægning. Vi har sat pris på en tæt og kreativ dialog med firmaet og herunder direkte med firmaets indehaver Brian Vejlby. Skiltene har vi været stolte af, og så gør det jo ikke noget, at prisen også har været rimelig samtidig med, at man har kunnet regne med at de indgåede aftaler blev overholdt.”
Henrik Bjerre
Statsaut. revisor og partner - Beierholm, Lemvig
"Vi valgte BV reklame til at fuldindpakke vores nye turbus, som sidste år drønede med os rundt på 50 festivaller, spillesteder og koncertsteder. Matsort med reflekslogo på siderne og bag på. Den ser lige præcis lige så rå ud, som vi havde ønsket os. Super go’ rådgivning og hurtig levering — på en indpakning med særlige ønsker og svære detaljer, som bare sidder lige i skabet. Tak for det!"
Christian Bro
Guitarist - The Grandfætters
”VG er meget tilfredse med forståelsen af arbejdet, produktets kvalitet og den fleksibilitet der udvises, hvilket selvsagt kommer til udtryk i det langvarige samarbejde.”
Uffe Larsen
Administrerende direktør - VG Entreprenør A/S
”Vi har i gennem adskillelige år brugt BV reklame til skilte og folie arbejde rundt i afdelingsnettet og været tilfredse med det der er blevet leveret samt den dialog der har været omkring de forskellige sager, store som små. BV reklame er ikke bleg for at sige hvis de mener vi er bedre stillet med en anden løsning en den ønskede, hvilket jeg også forventer af en leverandør for, at vi som slutbruger står med et produkt der virker efter hensigten. Det er trods alt dem som har ekspertisen på området. Kan varmt anbefales.”
Anders H. Lorentzen
FM-medarbejder - VestjyskBANK
” Vi er meget tilfreds med vores samarbejde, som indebære fuldindpakninger og foliedekorationer af de biler vi sælger til vores kunder. BV reklame er fleksible og kvalitetsbevidste om det de laver, hvilket er meget værd for os. Og har vi en ekstrem hasteopgave, så løser de det og siger helst ikke nej. Super service, Skarpe priser, Høj kvalitet og ellers bare ikke så meget pjat… ”
Thomas Taulbjerg
Erhvervssælger - Dahl Pedersen