Skilte

Går virksomheden godt, betaler det sig at reklamere
— går den dårligt, er du nødt til det! 

Husk at skiltning er din virksomheds ansigt ud af til og kundens førstehåndsindtryk. Det er vigtigt, at din facade fremtræder flot og præsentabel så kunden vælger at handle hos dig, og ikke hos din konkurrent.

Hos BV reklame finder du et bredt udvalg af skilteløsninger, hvad end du søger lysskilte, facader, skiltepyloner eller andet. Med vores viden og bredde sortiment af skilte får kunden den helt rigtige rådgivning, og vi er selvfølgelig med hele vejen fra idé og design, til produktion og montering. Vores mange års erfaring og fokus på kvalitet gør, at vi er blevet en anerkendt og efterspurgt skilteleverandør i det meste af landet.

Vi har oparbejdet en aktivitet i den østlige del af landet, som er lige så stor som i vores lokalområde. Det er vi meget stolte af, og konkluderer det med, hvad vi hører fra vores kunder, at vi leverer et produkt af høj kvalitet, men stadig til en pris som er meget konkurrencedygtig. 

Vi er et engageret team med kompetencer i både rådgivning, salg, grafisk design og montage af enhver art, lige fra små til store projekter. 

Her er et udpluk af de mange skiltetyper vi tilbyder: 

Facadeskilte — Lysskilte — Skiltepyloner — Udfræste skilte — Lastbil lysskilte — Udhængsskilte — Diode lysskilte — Bandeskilte — Byggeskilte — m.m.

Vi tilbyder skilteløsninger i både PVC, akryl, rustfri stål, aluminium, kobber, messing, neonlys, LED dioder, m.m.