Skilte

Går virksomheden godt, betaler det sig at reklamere
— går den dårligt, er du nødt til det! 

Husk at skiltning er din virksomheds ansigt ud af til og kundens førstehåndsindtryk. Det er vigtigt, at din facade fremtræder flot og præsentabel så kunden vælger at handle hos dig, og ikke hos din konkurrent.

Hos BV reklame finder du et hav at skilteløsninger, hvad end du søger lysskilte, facader, skiltepyloner eller andet. Med vores viden og bredde sortiment af skilte får kunden den helt rigtige rådgivning, og vi er selvfølgelig med hele vejen fra idé & design, til produktion og montering. Vores knowhow og kvalitet, har med årene gjort, at vi er blevet en anerkendt og efterspurgt skilteleverandør i det meste af landet.

Faktisk har vi i dag oparbejdet en aktivitet i den østlige del af landet, som er lige så stor som i vores lokalområde. Det er vi meget stolte af, og konkluderer det med, hvad vi hører fra vores kunder, at vi leverer et produkt af høj kvalitet, men stadig til en pris som ofte er meget konkurrencedygtig. 

Vi er et frisk team med kompetencer i både rådgivning, salg, grafisk design og montage af enhver art, lige fra små til store projekter. 

Et lille udpluk af vores mange skiltetyper kunne f.eks. være: 

Facadeskilte — Lysskilte, Skiltepyloner — Udfræste skilte — Lastbil lysskilte — Udhængsskilte — Diode lysskilte — Bandeskilte — Byggeskilte, m.m.

Vi tilbyder skilteløsninger i både PVC, akryl, rustfri stål, aluminium, kobber, messing, neonlys, LED dioder, m.m.